Licence to Operate is het uitgangspunt van ons nieuwe leermanagementsysteem: LearnLinq & IVM

Licence to Operate is het uitgangspunt van ons nieuwe leermanagementsysteem: LearnLinq & IVM

Geplaatst op 20 september 2018

Veiligheid is niet alleen belangrijk, maar ook verplicht. Als jouw medewerkers hun werk goed en veilig willen doen, moeten ze bepaalde certificaten en diploma’s hebben. Daarnaast ben je als werkgever verplicht om veiligheidsinstructies te geven. Voldoe je hier niet aan? Dan heb je geen Licence to Operate (LTO) en mogen jouw werknemers hun werk niet doen.

Als organisatie ben je verplicht aan deze wetgeving te voldoen (compliance). Maar het registreren van certificeringen  en veiligheidsinstructies van je werknemers, kan behoorlijk veel tijd opslokken. Om onze klanten te ondersteunen op dit gebied, zijn wij een samenwerking aangegaan met LearnLinq.

Op dit moment bieden wij onze e-learning op twee manieren aan: via onze eigen IVM leeromgeving of in bestaande bedrijfsacademies van klanten viaSCORM en LTI. Omdat veel klanten aangeven behoeftes te hebben op het gebied van compliance en cursusadministratie en meer e-learning aan willen bieden dan alleen veiligheid, zijn wij deze unieke samenwerking met LearnLinq aangegaan. 

bibliotheekLearnLinq.jpg

Wel de lusten, niet de lasten

Rondom compliance en cursusadministratie komt veel kijken. LearnLinq neemt dit werk grotendeels uit handen, door een compleet leermanagementsysteem (LMS) aan te bieden. LearnLinq is een uniek leerplatform dat bedoeld is voor organisaties die op zoek zijn naar een compleet en eenvoudig te bedienen LMS. LearnLinq kan eenvoudige taken uitvoeren, maar kan ook ingezet worden om complexere taken zoals Employee Compliance Management te stroomlijnen.

Als je te maken hebt met (verplichte) kwalificeringen van personeel, kun je dit eenvoudig automatiseren met LearnLinq. Het systeem zorgt ervoor dat je zicht hebt op de kwalificaties van het personeel en zorgt ervoor dat iedereen altijd up-to-date is op het gebied van opleidingen en kwalificaties. Scherp zijn op je LTO was niet eerder zo gemakkelijk!

Bezoek de website van LearnLinq voor meer informatie.

Effectieve e-learning geïntegreerd met de praktijk

E-learning is bij ons meer dan een digitaal boek. IVM stelt de deelnemer centraal. Door een positieve leerbeleving halen mensen het beste uit zichzelf. Onze e-learning is ontwikkeld met toepassing van duidelijke leerconcepten, didactisch verantwoord, en opgebouwd vanuit een gedegen onderwijskundige visie.

e-learning.png

Door het gebruik van realistische video’s, schetst onze e-learning de dagelijkse praktijk. Het belang van veilig werken komt zo heel dichtbij. Om kennis en kunnen op elkaar aan te laten sluiten, bestaan veel online veiligheidstrainingen meestal uit e-learning gecombineerd met een praktijktraining of landelijk examen, een zogenaamd ‘blended leertraject’. In dit traject maakt de deelnemer zich de theoretische kennis eigen via de e-learning module. Onder leiding van een deskundige trainer oefent de deelnemer op de praktijkdag de taken en handelingen in levensechte situaties.

Maatwerk is mogelijk

Iedere e-learning module van IVM is aan te passen of aan te vullen met specifieke content op maat. Bijvoorbeeld met een nieuwe praktijkcasus, inclusief vragen, theorie en toetsen. Of met een theoriemodule over de BHV binnen jouw bedrijf.  

Beschikbare modules

Op dit moment is de complete veiligheidsbibliotheek van IVM beschikbaar in het LMS van LearnLinq. De volgende e-learning modules staan klaar voor gebruik: 

BHV                           Reanimatie & AED

EHBO                         Ontruiming

Ploegleider              Blusmiddelen

VCA                            Heftruck

VCU                            Hoogwerker

Daarnaast heeft LearnLinq ook andere e-learning bibliotheken beschikbaar, voor onder andere horeca en zorg.

Meer weten?

Mail ons vandaag nog om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken. Bel je liever? Dat kan ook! 088-1663000 

Terug