IVM annuleert EHBO en BHV trainingen tot 1 juni 2020

IVM annuleert EHBO en BHV trainingen tot 1 juni 2020

Geplaatst op 24 maart 2020
Categorie: Arbeidsveiligheid

Gisteravond maakte de overheid nieuwe maatregelen bekend om het coronavirus een halt toe te roepen. Naar aanleiding van deze maatregelen, laten wij BHV, EHBO en BHV-gerelateerde trainingen vervallen. Klanten die stonden ingeschreven, worden hier persoonlijk van op de hoogte gebracht en de trainingen zullen in overleg op een later tijdstip opnieuw ingepland worden.

Examens VCA en SOG uitgesteld tot 1 juni

SSVV heeft besloten alle VCA en SOG examens tot 1 juni uit te stellen. Verloopt uw certificaat na 12 maart? Dan heeft u recht op dispensatie. SSVV kan u voorzien van meer informatie.

Trainingscentra blijven open

 Omdat wij opdrachtgevers hebben in verschillende vitale sectoren (ziekenhuizen, energiebedrijven, chemiebedrijven) blijven onze trainingscentra open. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers ondersteunen in het veilig uitvoeren van hun werk. 

Wij zullen in nauw overleg met hen bepalen welke veiligheidstrainingen niet verplaatst kunnen worden. Ook zullen wij overleggen hoe we deze essentiële veiligheidstrainingen door kunnen laten gaan, zodat het voor alle partijen veilig is om deel te nemen, conform de richtlijnen van het RIVM. 

Wilt u weten hoe wij u bij kunnen staan om veilig te kunnen blijven werken tijdens deze crisis? Neem contact op met uw accountmanager of met Manager Training Michael Wielens via 088-1663000.

Gratis e-learning arbeidsveiligheid

Om ervoor te zorgen dat mensen wel veiligheidstrainingen kunnen blijven volgen, bieden wij onze online veiligheidstrainingen tijdelijk gratis aan. Opdrachtgevers kunnen zich via het klantportaal aanmelden. Bent u nog geen klant? Via werkveilig.nl/actie kunt u zich gratis inschrijven voor o.a. BHV, EHBO en VCA trainingen. 

Op deze manier hopen we op een positieve manier bij te dragen aan het veiligheidsbewustzijn in Nederland. Veilig werken is immers onverminderd belangrijk.

De nieuwe aangescherpte maatregelen

Het complete overzicht van maatregelen leest u op de website van de rijksoverheid. Wij roepen ons personeel en onze klanten op om zich aan deze regels te houden.

Meer informatie over de aanpak van IVM tijdens deze crisis

Op deze pagina leest u meer over onze aanpak en staan antwoorden op veelgestelde vragen die we van klanten krijgen. 

Terug