LearnLinq

Heeft u nog geen eigen bedrijfsacademie en maakt u voor uw trainingen en opleidingen gebruik van verschillende portals? LearnLinq is een compleet leermanagementsysteem (LMS) dat voorziet in al uw opleidingsbehoeftes, van compliance tot blended learning. Daarbij is onze complete veiligheidsbibliotheek beschikbaar in LearnLinq.

Meer informatie over
onze diensten?

Bel 088-1663000

OF MAIL ONS

Hoe werkt LearnLinq?

Rondom compliance en cursusadministratie komt veel kijken. LearnLinq neemt dit werk grotendeels uit handen, door een compleet leermanagementsysteem (LMS) aan te bieden. LearnLinq is een uniek leerplatform dat bedoeld is voor organisaties die op zoek zijn naar een compleet en eenvoudig te bedienen LMS. LearnLinq kan eenvoudige taken uitvoeren, maar kan ook ingezet worden om complexere taken zoals Employee Compliance Management te stroomlijnen.

Als u te maken heeft met (verplichte) kwalificeringen van personeel, kunt u dit eenvoudig automatiseren met LearnLinq. Het systeem zorgt ervoor dat u zicht heeft op de kwalificaties van het personeel en dat iedereen altijd up-to-date is op het gebied van opleidingen en kwalificaties.

LearnLinq biedt naast de veiligheidsbibliotheek van IVM ook e-learning aan op andere gebieden zoals horeca en zorg. Lees hier meer over de combinatie LearnLinq en IVM. 

IVM_LearnLinq.jpg

Feiten LearnLinq

  • Alle modules van IVM zijn beschikbaar
  • Compleet LMS voor opleidingsmanagement, compliance en cursusadministratie
  • Altijd realtime resultaten
  • Blended leertrajecten zijn mogelijk
  • E-learning modules van andere aanbieders kunnen ook toegevoegd worden
  • Licence to operate (LTO) is het uitgangspunt

 

Formulier.png